WHAT DOES دکتر عبدالحسین ساسان MEAN?

What Does دکتر عبدالحسین ساسان Mean?

What Does دکتر عبدالحسین ساسان Mean?

Blog Article

آدوراطب مقالات اطلاعاتی درباره بیماری سل؛ علائم و درمان دارویی آن

افراد مبتلا به بیماری سلیاک مقاوم باید توسط متخصصین درمان‌شوند. ممکن است چندین علت برای این شرایط وجود داشته‌باشد. پزشکان اغلب از استروئید (یک استوئید موضعی و یا استروئید‌های سیستمیک مانند پردنیزون) برای درمان استفاده‌می‌کنند. گاهی اوقات نیز، برای درمان سلیاک مقاوم از داروهای مشابه‌ای استفاده‌می‌شود که برای درمان موارد غیر مقاوم استفاده‌می‌شود.

اما این بیماری چیست؟ چه مشکلاتی ایجاد می‌کند و درمان آن چیست؟ آیا می‌توان از ابتلا به بیماری سلیاک پیشگیری کرد؟

محققان تخمین می‌زنند که تنها ۲۰ درصد از افراد مبتلا به بیماری سلیاک ممکن است تشخیص داده‌شوند.

در این مقاله از آدوراطب، سعی کردیم به طور کامل به سؤال «بیماری سل چیست؟» پاسخ دهیم تا با مشاهده هرکدام از علائمی که در بالا به آن‏‌ها اشاره شد، مانند: سرفه‌های شدید، تب و لرز و عرق شبانه، سریعاً برای تشخیص بیماری سل به پزشک مراجعه کنید. افرادی که به بیماری‌های ضعف سیستم ایمنی مانند: ایدز مبتلا هستند و افرادی که سابقه ارتباط با فرد مبتلا به سل را داشته‌اند، باید نسبت به این علائم حساس‌تر باشند.

افزایش سن چه عوارضی برای بانوان به‌دنبال دارد؟ راه درمان‌شان چیست؟!

علائم سرطان معده عبارت‌اند از: سوزش و درد معده، حالت تهوع و استفراغ، وجود خون...

اگر کمبود تغذیه‌ی شما شدید است، پزشک یا متخصص تغذیه ممکن است مکمل ویتامین و مواد معدنی مانند: کلسیم

مجله گفتنی بستری جهت ارائه مطالب جدید و جذاب در زمینه های مختلفی همچون سبک زندگی،سرگرمی، مد و زیبایی، فرهنگ و هنر و سلامت می باشد.

پاکت و چسب تمبر نیز یافت‌می‌شود. پزشک ممکن است شما را به یک متخصص تغذیه ارجاع دهد تا به شما در انتخاب رژیم غذایی بدون گلوتن کمک کند.

اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک هرگز نمی‌دانند که به این بیماری مبتلا هستند.

هنگامی که فرد مبتلا به بیماری سلیاک غذای حاوی پروتئین گلوتن می‌خورد، بدن او به این پروتئین واکنش بیش‌از‌حد نشان داده و به پرز‌های روده آسیب می‌رساند.

این بیماری درمان ندارد و برای درمان آن تنها می‌توان از روش‌های پیش‌گیرنده استفاده کرد. اگر نگران هستید که بیماری سلیاک برای شما مشکلاتی ایجاد کند، از گلوتن اجتناب کنید.

از تمام موارد موجود، ۵۶٪ موارد در جنوب شرق آسیا و غرب اقیانوس آرام بوده‌اند و ۳۶۰٬۰۰۰ نفر آلودگی همزمان سل و اچ‌آی‌وی داشته‌اند. بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳، ۳۷ میلیون تشخیص و درمان مؤثر سل انجام شده است. در سرتاسر جهان میزان بروز سل بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳ حدود ۱٫۵٪ در هر سال کاهش داشته است. در همین بازه زمانی میزان شیوع سل ۴۱٪ کاهش داشته است. بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۳ میزان مرگ و میر سل حدود ۴۵٪ کاهش داشته است. میزان درمان موفقیت‌آمیز در سال ۲۰۱۳ حدود ۸۶٪ موارد کشف‌شده بود. هدف جهان تا سال ۲۰۳۵ کاهش بیماری سل در زنان ۹۵٪ مرگ و میرهای ناشی از سل و کاهش ۹۰٪ بروز موارد جدید است.[۸] تاریخچه[ویرایش]

Report this page